Nya stickers på väg....

Våra förra stickers fick sjukt bra genomslag. Till och med uppmärksamhet i media kan man säga.

http://www.welcome2work.se/Modules/Circular/ShowCircular.aspx?CIRC_C_ID=b794e962-771d-4da9-81b7-a7ad6f7d75b4&CIRC_U_E


Nu kommer en mer så kallad lansering av vår logga. Återkommer med bilder under dagen...

Farväl aik hockey!

JGF vill härmed uttrycka ett varmt farväl till våra kära vänner från Solna. Som många kanske redan vet så ser det riktigt illa ut för aik hockey. Väldigt synd tycker vi i JGF...(ironi)
Vi har under några år fått njuta av att se solnatattarna få stryk mot lag från bofors och växjö. Vi har sett dem missa att gå upp i ES. Vi har sett dem skämma ut sig på arenorna. Eller nej, det har vi inte. Eftersom de inte visat sig på en ishockey arena på ungefär 3-4 år. Vilket är ganska skönt vår övriga hockeysverige.

Troligtvis kommer det att komma kommentarer från gangare här som säger att de är bättre i fotboll osv. Men JGF känner till råttornas brist på inteligens och svaga sinne för humor.
Så från oss alla som vill se er falla, önskar vi JGF er aik en riktigt riktigt pissig jul!

HATA aik!


Helg i Götet, finns intresse?!

Lördag 13 mars  18.30 Frölunda - Djurgården
Söndag 14 mars 14.00 BK Häcken - Djurgården

En hel helg i gbg med JGF, vem är INTE sugen???

Vi åker ner fredag eller lördag och bor på hotell.

Anmäl intresse till Oscar omgående så vi kan boka hotell samt biljetter.


Julhockey!

Tomten kommer tidigt i år! Till alla som är DIF i alla fall...

Vi avslutar året med två sjukt sköna matcher som vi skall synas på. Vi börjar med resa den 26e mot Linköping uppe i Hovet. Kommer troligtvis bli sjukt bra drag och mycket fest. DIF är starka nu och så även vi i klacken. Nedan följer lite match/rese-info.

DIF-Linköping
Som det ser ut nu kommer vi att åka med JKsyd från Jönköping. Så alla som vill åka med oss upp den 26e December får vända sig direkt till JKsyd.se

Hiv71-DIF
En av årets största hatmatcher! JGF är beredda att göra allt för att förnedra Hv i kinnarps arena. Hoppas DIF Hockey är inne på samma spår. Kommer bli en tuff match på isen så jag hoppas att vi blir många på läktaren. Förra matchen borta mot Hv var väl helt ok insats med tanke på antalet i klacken. Svårt att nå ut med sång från takplatsen. JGF samlas troligtvis hemma hos Oscar innan matchen för vidare färd mot ev pubsamling eller direkt till matchen. HATA!

Nu ser vi till att fullfölja detta slutet av 2009 med ytterligare poäng.

//JGF

Ni kan inte rubba oss!

Tänkte härmed uttrycka några meningar om straffet som DIF Fotboll får efter matcherna mot Assyriska i kvalet. Alla som var på matchen vet vad som hände. Att få höra av arbetskollegor och "vänner" som knappt bryr sig om fotboll att straffet är lågt, de kan bara dra åt helvete.

Att folk kastar in saker på planen och slår ner motspelare är inte försvarbart på något sätt. MEN att bestraffa DIF fotboll för att flera tusen lyckliga fans springer in och vill hylla sitt lag är verkligen ett övertramp. Jag var själv en utav dem som sprang in på planen och det var ingen som helst aggressiv stämning som media så fint uttryckte det. Det var nästan en obeskrivlig känsla när Jonsson gjorde det sista målet och DIF var klara för allsvenskan 2010. På planen kunde man möta föräldrar med sina barn som och sprungit in på planen för att fira denna skalp. Inte tror jag att de var ute efter att klubba ner Aff spelare.

Snubben som nitade Assyriskaspelaren borde (om de får tag på honom) få ta sitt straff som en vanlig misshandel. Spelar väl ingen roll vart misshandeln sker. DIF Fotboll gjorde precis det som de skulle inför och under matchen. Polisen ger alltid direktiv till säkerhetsansvarig i klubben innan match för att se till att säkerheten är på topp. Ingenting har egentligen brustit här när det gäller DIFs arrangemang. Om det är någon som brustit så är det polisen som kunde ha agerat annorlunda. ALLA poliser ställde sig vid Assyriska klacken. Där kan man tycka att de borde sett till att få in alla spelare i spelargången, men icke. De trodde att alla tusen Djurgårdare skulle klappa ner assyrer.
Boten bestod även av pyroteknik, vilket också är fel. Då ingen bengal eller dyl ens tändes på läktaren och ännu mindre, kastades in!

Ett rimligt straff för detta borde vara för de inkastade föremålen men inget mer. Så om vi sammanfattar detta så har SVFF ännu en gång gjort ett steg i riktningen mot att förtöra svensk fotboll samt utrota får passion. Vissa av oss lever för detta, det är en så pass stor del. De skall INTE få ta detta ifrån oss! Vi kommer aldrig ge vika för dessa otroligt sjuka knytnävslag från SVFF.
Tomma läktare i premiären? Kommer bli ett kaos utanför arenan utan dess like. JAG kommer att vara där, så nära mitt lag som möjligt, i med som motgång.

För evigt trogen, DIF!

Kärleken i bilder...

Måste passa på att lägga upp denna underbara video. DU som varit där känner igen dig och förstår precis vad det handlar om....6 min gåshud!

http://www.youtube.com/watch?v=ckByZsL22tw&feature=player_embedded

Puckstudsar och 3 poäng...

Skellefteå-DIF 0-3

Ja, vad ska man säga om gårdagens match? Det mest anmärkningsvärda under matchen var väl att DIF för en gång skull hade lite flyt med studsar och utvisningar. Tyvärr är vi för dåliga på att få in pucken i zon för att kunna utnyttja alla dessa powerplay som vi får. Känns otrloigt skönt att vi tagit 6 poäng på de senaste matcherna eftersom det har gått relativt lätt. Det ser i alla fall ut som att det går ganska enkelt att ta stabila segrar just nu. Hardy har säkert 100% koll på läget och vet hur han skall matcha laget just nu när han har så många spelare att välja mellan. Det är även ritkigt kul att båda Riddarn och Wesslan är i god form. Tråkigt att Gustaf var tvungen att utgå i 3:e men Riddarn gjorde det riktigt bra!

Nu väntar några dagars vila innan det är dags för Rögle hemma i Hovet. Jag talar nog för alla som är DIF om jag säger att 3 poäng mot Rögle vore mer än välkommet!


VI ÄR DIF!

Trötta, sega JGF!

Av någon konstig anledning så har bloggen legat nästan hela nere de senaste veckorna. Jag vet inte vad det beror på eller av vilken anledning. Vissa i JGF har ju uppenbarligen vissa läs/skrivsvårigeheter (se dyslexi). Dessa medlemmar är härmed ursäktade!

Men nu börjar det bli riktigt roliga och sjuka matcher som SKALL skådas av JGF.

26/12 DIF-Linköping
28/12 Hiv71-DIF
2/1    DIF-Färjestad (JK-dag)
23/1 DIF-Brynäs

Eventuella övernattningar kan komma att ske i Sthlm.

Dessa tre matcher ser jag ingen som helst anledning till att missa, några invändningar?

Så från och med idag skall dessa resor planeras och struktureras av JGF, tillsammans!

jgfloggajgf

RSS 2.0