Hiv71-DIF


Första segern för DIF Hockey!

SAIK-DIF 1-2

Att vara DIF i dessa tider är definitivt inte lätt. Man är inte precis bortskämd med segrar och framgång. Därför känns en seger BORTA mot Skellefteå sjukt skön. Ingenting svider så mycket som en torsk mot gnaget men nu fick vi spöa ett annat svart/gult lag.

Det var riktigt kul att se DIF spela på tv. Men ser inte så mycket av spelet annars när man står i klacken. Båda platserna har sina fördelar. Men jag firar hellre en seger på plats än framför tvn. Tycker det är underbart att se spelarna i DIF Hockey när de krigar i hela tre perioder. De visar något mer än goda hockeyegenskaper. De visar HJÄRTA! Något som helt saknas när ett annat lag i DIF färger spelar i sin högstaliga.
Jimmys 0-1 mål är verkligen att tecken på hjärta när Fimpen(?) slänger sig fram och frispelar en iksall Jimmy som stänker in den bakom en chanslös råtta i Skellefteå målet. Jag vill även ge lite hyll till Wesslan som jag annars tycker brukar svikta rejält. MEN idag visade han verkligen varför han står i Stockholms Stolthet, bra jobbat Gustaf!

Denna säsongen kommer bli grymt kul!

ÄLSKA DIF!




Gnaget Light-DIF

Igår lyckades vi inte spöa gnaget. Men idag tar vi oss an ett annat aik i en annan sport. Jag vet inte men bara att möte färgerna får mig att släppa fram lite hat mot gul/svarta lag.

Mycket viktig match idag! Vinner vi inte idag så har vi tre raka torsk och det är ingen bra start på ES 09. VI behöver lite glädje i Djurgårdsleden. Alla behöver en seger för att må lite bättre igen. Det är ritkigt tungt att vara DIF just nu men vår kärlek, glöd och passion skall åter få oss på det vinnande spåret igen.

Förväntar mig ingen direkt pubilkuppslutning i Skellefteå ikväll men antar att alla som var i Hovet sitter spikade framför tvn. Nu skall vi visa årets ES att vi är och alltid kommer vara stolta över att få bära DIFtröjan.

Hata gnaget!

Tomhet och jävligt uppgiven!

Aik-DIF 2-0

Just nu har jag så sjukt mycket känslor innom mig som bara vill ut. Egentligen vill de ut på ett sätt som inte vore så okey. När JGF kollar på fotboll brukar det alltid vara glada miner och bra stämning. MEN efter 2-0 var det ingen som var speciellt glad. Förståligt enligt mig.

Jag vill egentligen inte såga någon enskild spelare/ledare men jag hoppas verkligen att det som händer i DIF Fotboll nu genast får ett slut. Jag skriker aldrig avgå men snälla, snälla DIF börja visa lite jävla hjärta! Jag kan köpa att laget inte är det bästa och allt går emot. MEN jag kan aldrig gå med på att spelare som spelar i våra färger går ut och hänger med huvudet innan matchen ens har börjat. Det är inte ok att aik får slå passningar förbi våra backar hela tiden. Det är inte heller ok att låta aik vinna varenda andra boll utan lite kamp.

Nästa match spelas mot Trelleborg hemma. Jag kommer kolla och hålla på mitt kära DIF som vanligt. Jag hoppas att DIF kan visa lite jävla hjärta i den matchen i alla fall.

Död och hat åt Aik!


JOLLY GOOD FELLOWS 2009


Derbydags!

Jag skulle kunna inleda med att säga några väl valda ord om vad jag tycker om gnaget. MEN jag orkar inte. Har ingen energi till det. Lägger min fokus på lite annat istället. 3 poäng är hur vitkigt som helst idag.
En seger idag skulle innebära en hel del för DIF och för alla som är DIF. Derby brukar mer vara fansens matche men denna gången är allt annorlunda. Vi slåss för vår allsvenska existens samtidigt som gnaget slåss för guld. Jag vill inget hellre än vinna mot gnaget idag.

Blunda och känn känslan när DIF placerar in 1-0 bakom en chanslös råtta i målet....

HATA aik!

En tradition...

Många undrar säkert vad Jolly Good Fellows (JGF) är och vad det står för. Det hela är egentligen väldigt enkelt. För det första är Djurgårdare till 100%. Vi står alltid upp för DIF, alltid oavsett! Vi är ingen ultrasgrupp och ingen officiell supporterförening heller. Det vi vill göra är att sprida en tradition och en kultur. Det som händer på läktarna i Stockholm skall och synas på landsort. DIF skall vara stolta över att ha så många supportrar runt om i landet. Som Djurgårdare skall man känna igen sig vart man än kommer och tittar på DIF. Det skall vara samma sånger och samma känsla runt om i Sverige som det är i Stockholm.

Jolly Good Fellows står egentligen inte för någonting speciellt mer än vad det blir översatt på svenska. Vi behövde ett namn och en logga för att synas på läktarna och därför blev det detta.

På sikt kommer vi att arrangera resor till DIF matcher runt om i Sverige. Men eftersom vi just nu är i startgroparna så börjar vi med att ta tag i läktarkulturen på landet.

Om ni har några frågor om JGF så hugg tag i någon som har JGF-tröja på sig under en match eller maila oss på:
[email protected]

//o


Välkommen till Jolly Good Fellows

Här kan du följa allt som händer runt JGF. Läs om våra resor runt om i Sverige för att stötta DIF i ur och skur!

ALLTID OAVSETT!

RSS 2.0