Inte långt kvar nu....

Vi laddar upp inför den allsvenska premiären med lite DIFinspirerade bilder

..och en spellista med JGFmusik JollyGoodFellows

Stockholms Stolthet
Öl på Östra Station
Kastellholmen
Bryggeriet / GAIS borta 2006sirius



Mot ännu ett lyckat decenium..

Lé tickettes

I skrivande stund är det fortfarande inte klart när, var eller hur Häcken-DIF ska spelas och det ska tydligen beslutas ikväll av SvFF. Då det är känt att SvFF inte vill ha någon publik på matcherna nuförtiden så kanske man inte ska vara allt för hoppfull om en godartad lösning dock.
I vilket fall dök sista pusselbiten ner i brevlådan idag och då ska i allafall biljettbeståndet i min ägo vara under kontroll.
Mot fiskebyn!
Vissa medier påstår också att Sverige åkte ur OS idag och det var ju lite tråkigt men kan inte säga att jag bryr mig så himla mycket ändå. Speciellt när de är så kassa.

Snön faller....

Nu faller snön ner sakta från himmelen. Tragiskt och jävligt oroväckande. Jag känner en stor oro inför kommande premiär av allsvenskan 2010. Det är redan klart att rambergsvallen inte kommer att stå klart för spel till den 14 mars. Valhalla har vad jag läst blivit utdömt som alternativ spelplats och Ullevi skall användas dagen efter. Så nästa alternativ ser ut att vara Borås Arena. Det sistnämda alternativet tycks också vara det sämsta enligt mig och många andra DIF. Flera hundra DIF har bokat boende i gbg och skall tillbringa helgen nere i götet. Att då få ta sig till Borås på söndagen kommer att bli tungt.
För JGF innebär det troligtvis resa från gbg till borås och sedan tillbaka till gbg för hemresa till Jönköping. Sjukt surt att behöva boka om hela hemresan liksom. Förhoppningsvis kommer Häcken lösa problemet med en spelplats i gbg. Vi håller tummarna för det, men höjer ett varningens finger eftersom göteborgare inte är att lita på i alla lägen...


Helt otrolig känsla när man tänker på helgen i Mars. Den som så många ser fram emot. Det sköna är att reslutaten bara kommer bli en bonus om de går vägen. Det är så mycket annat som finns med i bilden denna helg. Sammanhållningen och intresset kommer att vara en röd tråd genom hela vistelsen i gbg.
VI kommer att stå enade i våra färger när DIF Hockey kommer in i Scandinavium och sjunga ut Frölunda totalt på alla plan. VI kommer att stå enade i våra färger på vilken arena det nu blir och se DIF Fotboll spöa skiten ur Häcken. VI kommer sjunga med våra hesa strupar under 90 minuter, oavbrutet!
VI är DIF och stolthet är vårat signum. Ingenting kan stoppa oss från att ta över göteborg och visa dem hur man steker ett ägg med "sunny side up"!


STOLTHET+ÄRA+HEDER+MENTALITET=SPÅRA!


Bättre sent än aldrig...

Tänkte meddela att vår blogg hade 100st läsare den 9/2-2010. Otroligt oroväckande att så många vill läsa denna smörjan som skrivs av inkompetenta bönder som håller på DIF.

Vi blickar framåt mot sämre inlägg och ett slutspel i hockey!

//JGF

JGF svarar kort...

JGF kommer senare att svara något längre på SVFFs beslut idag. Vi hinner inte nu för det är fredag och vi skall ut och kröka, slåss och knulla.

Men SVFF kan dra åt helvete!



VI KOMMER ATT AGERA! FUCK YOU


//have a nice!

Sluta sprida rykten!

En medlem i JGF vill härmed gå ut och dementera samtliga rykten som går om honom....dock blir han osäker när vi frågar honom vart han befann sig i måndags. Även vad han drack och i vilka mängder får vi dåliga svar på. Så rykten kvarstår....men som sagt, det är ju bara rykten...

< - saxen går här in med censur för att upprätthålla en viss nivå på bloggen - >

På något sätt uppstår "rykten". Men det intressanta är vad som är sant....

Tack för mig hej!

OBServation....uppföljning

Uppföljning...

Efter att ha sett ja vad ska man säga. Vet inte hur jag ska förklara denna otroliga åskådning. Men en kille står med megafon och skriker till ca 100 pers (50 mer än tidigare säsonger) ut ramsor som är hämtade från den svenska supporterkulturen. Ja, ni läste rätt! DEN SVENSKA supporterkulturen. Jag är trött på att älta detta match efter match jag ser i kinnarps. Men när man får höra sitt egets lags ramsor från hv-klacken så blir jag så less. Varför denna ständiga jakt efter sthlms klubbarnas kultur?
Jag är 100% med på att sthlms lagen hämtar influenser från övriga världen gällande ultraskultur. Hv och övriga lag i Sverige är givetvis också välkommna att göra detta. MEN när de komponerar egna ramsor så låter det inte bättre än "här kommer pippi långstrump" då klarar jag inte att lyssna mer. Det sjuka är att det inte ens är sång i ramsorna som de kommer med själva.
När de börja sjunga på "Ee-ay ee-ay ee ay oh" och byter ut Djurgården mot Hv så räcker det liksom. Eller när de gör om, "Vi ska festa hela natten lång" till någon konstig sörja med typ enbart "tjalalalalalala". DÅ avlslutar jag denna lilla skrivelse om Sveriges BÄSTA klack!

STORT HYLL TILL north banks supporters!

OBServation....

Satt idag på sittplats bredvid Sveriges i särklass bästa klack...

Vill hylla North banks supporters till max! Fan va bra ni är!

Ni bidrar med sjukt bra klapp-klapp stämning i er eeeh "hall".
Ni kommer med sjukt bra kopior på andra lags ramsor.
Ni slår oerhört frenetiskt och ihärdigt på er trumma...vackert!
Ni har en grymt bra ultra-grupp som är sjukt mentala.
Ni har sjukt hårda grabbar som gör allt för en fight.
NI ÄR helt enkelt bäst!

Keep up the good work grabbar! Ni kommer snart att ta över Europa. Räknar ner dagarna tills ni står där so Sveriges och Europas ledande supportergrupp. Tillsammans kan ni!

Cred till er!

Död och hat!

Ikväll ska ni dö era horungar!

Hört på stan...

Rykten sprids fort i en liten stad...

Igår natt brakade det loss på Jönköpings gator. 3-5 st Hv-Wannabe-Hools, gick till kraftigt angrepp mot hela JGF-mobben på 1 pers. Efter en kortare slagväxling blev fighten avbruten av statens tjänstemän, länsman. För en gång skull så var deras avbrytande väldigt välkommet då JGF var nere för räkning.
Skadorna efter denna mycket tuffa samanstötning resluterade i blåöga och lite vrickat självförtroende...

DIF-Modo 4-1
För övrigt så gick DIF segrande ur helgens möte mot Foppa. Mycket kul match med god kamp och mycket hat. Det gillar vi! Riddarn skall stå resten av säsongen om ni frågar mig, mycket bra match av honom.

Imorgon blir det ett litet besök i Kukarps Arena. När de får finfrämmat från stan. Mästa Mästarna kommer på besök och skall hämta hem nästa tre pinnar. Jag vill se hat, kamp och många mål! (för DIF)
Skall bli kul att se om Hv-Wannabe-Hools bjuder upp till dans ännu en gång...

Ses imorgon!


HATA HV!

Livebloggning!

JUST NU:
Fbk-DIF 1-2
(skott 12-33!)


Kom hem från löpträning och slog på tvn. DIF-spelarna kramar om varandra efter att Otto gjort 0-1! Underbart att se DIF idag. De spelar verkligen som bäst just nu och snurrar upp fbk totalt. De har inte en jävla chans. Dock så gör DIF inga mål och sumpar flera PP, inte bra...
I övrigt vill jag gnälla på den pissdåliga kommentatorn som jag undrar om han ens kollar på matchen? Av någon jävla anledning har de placerat två kids och en morsa vi micken som försöker köra egna versioner på växelramsor med klacken. Låter förjävligt!
Kommentatorn sa direkt efter att Sven-Ingvars spelats i ett avbrott: "Som vanligt är stämningen på topp i Löfbergs lila arena". Seriöst! Jag skäms över att komma från samma land som dem!
MEN den största katastrofen i matchen är som alla kanske redan anar, Emil Kåberg. Alltså vilken jävla idiot han är! Tycker det är sorgligt att se honom på en ishockeyrink. Liksom Per Ledin ÄR pinsam, MEN mot Kåberg är han en gud (lite smått överdrivet, men ändå). Jag tycker det är grymt när spelare som Ölvestad eller Wernblom (kommer inte på någon annan) kliver in och tar en tuff tackling som ofta resulterar med utvisning. Allt för att laget skall tända till och visa lite kampvilja igen. Men när en så medioker spelare som Kåberg skall göra detta, då blir det bara parodi och mycket garv. Killen kan inte lire hockey, på riktigt!

Riktigt pissigt att släppa in det sista målet innan paus när vi haft trycket udner hela matchen (kolla skotten ovan). Wesslau faller tillbaka i gammalt mönster och släpper en retur rakt ut som backarna inte är med på. Och vem gör målet om inte Dick fuckin Axelsson! Sjävklart skall en DIF-grabb göra deras oerhört viktiga balja...

Denna matchen FÅR vi inte torska när vi dominerar så hårt! Kom igen nu DIF!


Är inte vargarna en speedwayklubb?


Fêskekyrkan revisited 2010.

Tänkte ta stunden i akt och dela med mig av lite nyheter som dykt ner här under eftermiddagen, inga rykten, inget silly och absolut inga osanningar. Det jag snart kommer att berätta kommer dock skölja över vissa av Er som ett lugn, en skön bris av välmående men framför allt förväntan. Det handlar om en stad, en stad som vi lånar ut stora delar av året men som snart kommer att bäras under våra vingar igen i en kamp mellan goda och onda och om vad som är rätt och vad som är fel...

Närå, slut på prettodravel, jag beställde fotbollsbiljetter till Häcken-DIF nyss. Hey-oh!

Jag gillar DIF.

/olle

Allmänt fotbollssnack

I helgen drog både A-laget och U-21 igång med träningsmatcher ute på Bosön. Storvinst för A-truppen med bland annat 3 mål gjorda av "kvalhjälten" Jonsson.
U-21 vann likaså mot Dalkurd och det sägs att A-lagets andremålvakt Tommi Vahio storspelat.

En bra start på försäsongen är fint men det återstår mycket innan man kan börja hoppas på en kommande framgångsrik allsvenskasäsong, som för övrigt känns väldigt långt borta med all snö o kyla som hänger i luften.

Många träningsmatcher återstår och många spelare har mycket att bevisa, så även Wass/Banda.
Magkänslan skvallrar om en bättre säsong än 2009, men då krävs det att alla nya och gamla spelare blir väl
samspelta till Allsvenskapremiären 14e mars.

På söndag premiärspelar Djurgårn på Skytteholm mot Sundsvall, en match som för övrigt går att se streamad över nätet.

Robertos 3 önskningar :
-Jonson håller sig skadefri kommande månaderna
-Rambergsvallen står spelklar den 14e mars
-Jeppe sitter INTE i fyllecell när allsvenskan drar igång

/robertoJGF                        

RSS 2.0