Halmstad away 15/5-2010

Bryter in lite...


Känner att det är dags för en liten resa med DIF Fotboll. Förbered er på mycket fest och skandaler. Ryktas om att Jeppe bjudit ner Babsan till västkusten. Om så är fallet kommer Jeppe att slagga med Babsan i tält så långt bort från JGF-stugan som möjligt. Vi hoppas och tror att denna resan (som vanligt) INTE kommer bli ett minne för livet. Såsom Gbg 2010 som jag iaf inte minns ett dugg av, enbart sett bilder. 
Resan blir till Halmstad, info följer:

När: 14-16 Maj

Transport: Minibuss/Bil (återkommer med tider)

Boende: Stuga 4 man per stuga http://www.hagonscamping.se/ 
1500:-/stuga

Match: Halmstad BK-DIF Örjansvall 16.00 Lördag

Hemfärd: Söndag (återkommer med tider)


Som vanligt är det endast JGF-medlemmar som åker med på dessa resor. Blir det platser över och någon annan DIF vill åka med så hör av er [email protected]

Klara resenärer:
1. Oscar
2. Jeppe
3. Rob
4. Jonas
5.
7.
8.
9.


/Vi är med er överallt!

Planeringsdax!

Mycket spännande matcher på gång!

Följande matcher är under planering:

DIF-? (semi2) 3/4-2010 Hovet 16.00 eller 18.30
Lutar åt en minibuss till denna matchen eller storbuss med JKsyd.
Siktar på att få iväg någon bil till övriga matcher. Kan bli svårt med tanke på att de ligger mitt i veckorna. Möter vi Frölunda eller Lhc kan det kanske gå någon bil ändå. Återkommer....

Halmstad BK-DIF 15/5 Lördag Örjansvall 16.00
Kan bli en av JGFs storsatsningar. Då det kommer planeras en hel helg i Halmstad! Återkommer med info....




Jag vill ha lite intresse från JGF-grabbar på detta, hör av er!






/reiselaiter

Vilodag...

Tuffa veckor!

Det har varit en intensiv period för DIF. Men nu är vi klara för semifinal! Personligen så tyckte jag att det kändes ganska enkelt. Brynäs var faktiskt aldrig riktigt nära.
Nu sitter jag och tittar på Frölunda-Horköping. Jag har sett frölunda några matcher i år och anser att de är katastrof. Riktigt pissig stämning i scandinavium är det med! Fast de har ju Sveriges bästa klack, eller hur var det? Det gör ont att säga det men north banks är fan bättre, fy fan säger jag bara! Är så sjukt trött på att lyssna på en trummjävel i 60 min. Känns som om man kollar på en handbollsmatch från någon trött öststat.

Jag äter glass...

Samtidigt som jag funderar lite över fortsättningen i slutspelet. Om vi leker med tanken på att vi på något sätt tar oss till final. Om vi där får möta Hv så beklagar jag det eftersom det kommer bli en grymt tråkig finalserie rent läktarmässigt. Tänk er matcher i kinnarps arena. Det kommer inte bli någon finalstämning för fem öre då vi garanterat endast kommer få 150 st klackplåtar. Hv motarbetar läktarkulturen stenhårt. Sådana föreningar måste skärpa sig eller försvinna om vi skall få behålla någon form av läktarkultur i Sverige.
Jag vet inte men jag tror iaf att det kommer bli grymt tråkigt att fira ett guld i Jönköping. Det kommer liksom inte bli någon fest direkt. Vi får helt enkelt göra en insats och köpa upp så mycket sittplats biljetter som möjligt runt klacken och invadera hela ladan. Skulle bli riktigt nice!

Så vi får hålla tummarna för att OM vi tar oss till final, slipper att möta Hv. Detta endast för läktarkulturens skull!


Säsongspremiär mot äckel Hv. JGFs födelse på läktaren. Tyvärr stryk med 7-6 men riktigt bra krigat både på läktaren och på isen.


/Spring, spring Jönköping!

Sämre eller bättre?

....Än SVFF....


Det är frågan vi får ställa oss nu innan gnagets dom kommer. Ni som inte vet vad som utspelade sig i Hovet senast är gnaget åkte på torsk mot Rögle kan läsa länken nedan.

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockeybladet/sverige/kvalserien/article6844078.ab


Hela incidenten anser jag komisk då det i princip är samma sak som DIF drabbades av mot Assyriska i kvalet. Den så omdiskuterade situationen när en från läktaren slog ner en spelare i Assyriska slutade med ett hårt straff för DIF. Det hela slutade med dryga böter samt spel inför tomma läktare. Jag orkar inte dra mer om denna storyn här då de flesta redan har följt den debatten.
Men det som nu är intressant är vad gnaget får för straff. Då förseelsen är likvärdig som den som hände på stadion. Om man skall gå efter SVFFs regler så bör samma straff delas ut. Dock så är det inte SVFF som delar ut detta straffet utan SHL/SHF(?). JGF väntar med spänning på deras utlåtande om straffet. Vi håller alla tummar vi har för att gnaget skall åka på fetaste straffet någonsin i svensk hockey. Det tråkiga är att om de får ett likvärdigt straff så får SVFF vatten på kvarnen liksom och det vill vi inte!

Men det rimligaste straffet BÖR vara uteslutning från kvalserien och fett med böter för brist i säkerheten.


/JA! vi hatar gnaget!

Femman, la femme som babsan brukar säga.

Det är dags.
Brynäs har hängt med i serien. Ingen match har varit ojämn men det spelförande laget har till stor del varit DIF. Brynäs skapar endast lägen när DIF slarvar känns det som medan Djurgårn kan skapa sina egna chanser. Dock så kom under den senaste matchen en förändring, BIF kom på att läget var ansatt och började pumpa på framåt.
Det kändes som om hela period 2 var i Djurgårdens zon och att DIF blev lite tagna på sängen av detta. Och än värre kommer det bli. Brynäs har EN chans och EN chans only att vara kvar i slutspelet, de kommer kämpa som...de ..eh...tigrar de är.
Nä, ska det bli semifinal så krävs det att Ölvestad fixar siktet, wesslau stänger och att hela DIF kämpar järnet.
Jag som den motgångssupporter jag är, kommer att se matchen från Jönköping, förmodligen med en annan motgångssupporter. Thundar.
/olle

Slutspelsextra...

Fast att det bär emot måste vissa nyheter från en viss tidning kommenteras...


Sanningen om mammas pojke:

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockeybladet/sverige/elitserien/brynas/article6824323.ab

"nyheten" ovan är som vanligt mycket udda skriven. Men det jag får ut av artikeln är att Markström petades i 3:e för att han var för dålig. Vad jag tror är att han tjurade ihop efter petningen och vägrade lämna omklädningsrummet och drog hem till mamma. Hemma hos mamma fick han pannkakor och mjölk. Efter det blev han troligtvis mycket illa agad av sin far med läderremmen. En mycket trist historia för duktige Markström som enligt mig gjorde en mycket bra match. Plocka bort den där jävla Hiettanen istället och klappa på hans vidriga finska arsel så han spyr. Både dålig hockeyspelare och taskig förebild för Brynäs yngre rekryter. Jag känner inte Hiettanen men han fejja säger mer än 1000 ord!

Ovan fick ni sanningen om mammas pojke. Det finns en till rolig sak i det hela. Brynäs tränare med ett namn som varken passar till hans utseende eller går att uttala. Han berättar i artikeln att Markström kände av en skada i benet. Liksom varför ljuger han om en sådan grej? För att skrämma DIF säger AB, MEN KNAPPAST!
Skrattar högt för mig själv när jag inser hur trög den där snubben niklas(?) är. Alla som sett Markströms agerande i andra matcher vet väl att han är en jävla lipsill som tjurar för att få som han vill. En riktig jävla "Mamas boy"!

Vi kallar detta "Mamas Boy-Syndromet 2010 Gävle". När vi JGF säger detta så vet ni vad vi snackar om!








/Du är en fitta lille Jakob


Mycket intressant dag...

Idag spelades match nr 3 i årets kvartsfinal.

Brynäs-DIF 0-4

DIF vann ganska enkelt med 0-4 och tog ledningen med 2-1 i matcher. Underbart kul att se DIF hitta tillbaka till spelet. Wesslan gör en grymt bra match och bör credas för sin nolla. Alla femmor spelar bra genom hela matchen och även spelare som Oskar Eklund och Falken får struta, mycket kul!
I övrigt som finns det inte så mycket mer att skriva om denna match. Tråkigt att möte Brynäs bara då de spelar riktigt tråkig hockey. Tråkigare än Hv och Rögle. Då är det riktigt illa! Jag vet inte riktigt hur de tänker när det skall bygga sitt spel. Bara för att det är slutspel och det smäller mer så skall man inte sluta spela hockey!

TRÅKIGA BRYNÄS!

En liten bonusgrej skall vi även bjuda på idag. HV TORSKA! Stort var det också, hela 6-3 skrevs siffrorna till i denna match. Vi fortsätter att hålla tummarna för challes lag och skickar lite mer hat till hiv71.
Tydligen har folk fått upp ögonen för att Martin Törnberg är Sveriges största filmare. Grattis! JGF känner till det och har vetat om detta läääänge! Hata!


Övriga nyheter:
Sharbel Touma skrev idag på för DIF. Helt oväntat om ni frågar mig. Hade helt enkelt ingen aning om detta. Så jag tror att vi får kalla det årets bomb hitills. Hur vi ställer oss till värvningen av "ex gnagaren" är dock oklart. Det är delade meningar inom JGF. Men kan snubben ta oss till övre halvan av AS så är han en hjälte!



Kämpa DIF!


Tung DIF-helg...

Orolig........................eller?


Det är med stor oro och besvikelse jag måste skriva detta inlägg. Orden måste ut så att man kan få en bild av vad som händer just nu. Ämnet för dagen är DIF Fotboll.

Efter att ha sett DIF spela två matcher i årets AS vill jag självklart inte dömma dem efter reslutaten. Men vissa bitar gör mig djupt orolig. Spelar ser hyffsat bra ut och många gånger bättre en förra årets DIF. Men vart finns hjärtat och glädjen i spelet? Jag ser elva man som springer runt och försöker leka bollförande lag i 90 min men misslyckas i slutskedet på grund av att kvaliteten på spelarna håller för låg nivå. Att spela inför ett helt tomt stadion mot ett duktigt Helsingborg är inte lätt. Vissa tendenser i spelet gör mig ändå väldigt nervös. Det händer ingenting framåt och bollen tappas alldeles för lätt och ofta på mitten.
Förra säsongen sades det från DIF att man skulle ha tålamod med spelet för det skulle komma. Det kom aldrig och jag vill inte att det skall ske igen. Dock har ingen brakförlust kommit en men efter två matcher visar vi inga tendenser på att spela bättre i boxen än förra året. Det är liksom där inne målen kommer, så effektivitet där krävs! Men som sagt jag dömer inte ut DIF än. Jag kommer ge Wass/Banda några matcher till för att motbevisa mina vaga aningar om ett totalt misslyckande. Jag vet personligen inte om jag klarar av ett år till med pinsamma nederlag från DIF Fotboll.

Vill avslutningsvis skicka lite cred till de tappra själarna som hyrde skylift idag på matchen och tog sig över stadions murar för att sjunga för DIF. Stort hyll!




   

Det händer mycket nu...

Det är ALLTID lika underbart att vara Djurgårdare!

Men just nu är det bättre än så....

.....VI ÄR I SLUTESPEL!

Helgen var som ni säkert redan förstått, helt jävla sjukt kul! Men nu ser vi ännu mera framåt. Det stundar ett riktigt intressant slutspel. Med start imorgon. Matchen kommer att skådas hemma hos Olle. Vi passar även på att inviga Olles nya fina soffa. Våra förväntningar på denna soffa är magiska. Min förhoppningar är att vi skall bli bjudna på en fördrink bestående av "kirsh" när vi tar plats i soffan (nu vet du vad som gäller olle).
På lördag är det dags för första matchen i Hovet. Då andra omgången av kvartsfinalen spelas. Jag hoppas att så många JGF som möjligt tar sig upp. För denna matchen kommer bli magisk!


Hardy Nilssons JÄRNKAMINER!

Rapport från Gbg, del 1

Valde att dela upp rapporten från helgen med delar. Detta eftersom det finns så sjukt mycket att berätta och just nu minns jag inte allt. Det får komma lite då och då...

Jag vet inte riktigt vart jag skall börja men någonstans från mitten till höger och vänster.

Vi lämnade i alla fall Jkpg runt 09.00 på morgonen. Vädret var strålande och inget kunde gå fel. Denna helgen skulle komma att bli legendarisk. Självklart var torpatattarna sena ner till stationen så mina förhoppningar om att de skulle missa bussen steg. Dock är det fortfarande oklart om vems fel detta var. Vi mötte upp östgötarna som redan satt bänkade i bussen. Fram åkte kiren eller kirsh som det också kallas. Denna "kirsh" kom att bli en "röd tråd" denna helg. Sjävla bussresan går jag inte in på mer av olika anledningar.

Mycket buss blev det och väl framme i Gbg kände vi att första bästa ölhaket skulle vi ett litet besök. Mycket riktigt så skulle vi snabbt få lite väktarpolare som såg väldigt ölsugna ut. Det måste varit ölsuget eller varför skulle de annars stå och glo på oss i ca 1,5 timmar? Efter denna lilla vätskedepå begav vi oss vidare mot hotellet. Det blev dags för JGFs första spårvagnstur. Jag och Rob tappade de andra någonstans i på vägen och fick sjävla ta oss till hotellet. Anette, en hemlös äldre dam som sålde Gbgs version på "Situation Sthlm" hjälpte oss att hitta. Tack Anette! Vart är min tidning by the way?

Efter incheck på hotellet började förfesten inför hockeyn. Väldigt trevligt hade vi och ölen börja sina. Fick även ett trevligt telefonsamtal från receptionen efter ca 30 min. Då skulle vi tydligen lugna ner oss och sänka ljudninvån. Annars skulle vakter/polis komma. Vi valde helt enkelt att göra detta för att slippa slagga med Anette efter matchen.

Tillsammans med ca 700 DIF tågade vi till Scandinavium för att se DIF krossa Förlunda. Samtidigt som detta ägde rum så såg vi till att krossa Goa Gubbar på läktaren. Kan de inte nationalsången i Gbg eller eller vad hände liksom? Ryktas om att Olle var borta hos Goa Gubbar och hotade dem? Vill Olle bekräfta?

Efter matchen bar det återigen tillbaka till hotellet. Festen fortsatte hela natten och Rock Baren fick sig ett besök av JGF. Mycket trevlig kväll som kommer minnas någon dag när minnet kommer tillbaka. Kan inte skriva mer om kvällen då minnet sviker. Men det finns storys som innehåller både bögrykten och skandaler.

Söndag och dags för fotboll. Förlust blev det men stämningen var på topp! Finns inte så mycket mer att skriva om sjävla matchen. Sammanfattar det med blått snor, trasiga jeans och lite smått bakis.

Är det någon som sett Jeppes jacka? Hittelön utlämnas ej då den eventuella belöningen kan överskrida jackans värde och då känns det inte lönt liksom.

Återkommer HEJ!


helgen

inget nämnt inget glömt
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ejeppebabsan

1 jävla dag kvar nu!

Kan knappt skriva nu asså!

Är så sjukt taggad och första biran för helgen ÄR knäppt! Med några få meningar kan jag bara säga att denna helgen kommer bli så otroligt grym. Reslutaten kommer verkligen i andra hand. Allt runt om är så sjukt viktigt och skönt.

Haft lite problem med buss och shit idag men nu verkar allt löst i alla fall. Vi bokar om hemresan till 17.30 från Borås då fucking swebuss fuckar upp totalt. Olle har beställt ca 100 bussbiljetter denna veckan om vi skall tro på hans ord. Och det gör vi!
Packningen är också i skrivande stund helt klar. Oscar står för frukost imorgon och den förtärs på bussen och består utav frallor/baguetter. Inga kostnad tillkommer för detta. Det sker enbart som en god gärning till JGF!

Nu pallar jag fan inte skriva mer....

Ses imorgon!

HATA!

2 dagar kvar...

Vad ska man säga?
Finns tydligen endast en hängiven supporter i JGF. Man bjöd in till hockeykväll hos sig ikväll. Biran var på kylning och det vita vinet "3 apor" var inhandlat. Men vad händer? JO! Rob han bangar ju. Men det visste vi. Den gamle bangar med. Men det är förståeligt när man inte vill ut och gå när det är halt ute....Övriga JGF förstår jag helt och hållet då avståndet till Jkpg är långt. Men det skall bli väldigt trevligt att skåda denna match i sin ensamhet, kommer dock bli full om allt skall gå åt...

Men men....


Åter till ämnet för veckan, NEDRÄKNINGEN!
Idag bör man börja kolla på lite gamla klipp från matcher och resor med DIF. Helt enkelt för att komma i rätt gung till helgen. Det går inte kliva på bussen på Lördag och vara otaggad. Det funkar helt enkelt inte så!
Så idag välkommnar vi länkningar till olika sköna klipp som bör skådas...

Till den senaste infon inför helgen hör att Rob håller på att kika på bagageavlämning i Borås. Ser ut som att han löser det, KORS I TAKET! Kul att grabben kan bidra med något!
Tråkigt att JGFs rekryter inte verkar taggade. Aldrig någonsin har forumet varit såhär välbesök utan några fina kommentarer...Tråkigt säger jag, TRÅKIGT!

Frågor om rumsindelningen börja komma in och den kommer upp imorgon.


Nu ska det bli gung!
http://www.youtube.com/watch?v=zuyqEPGl83w&feature=related


Challe Berglund håller på Djurgårn!

3 dagar kvar...

Efter interna påtryckningar från en viss äldre JGF medlem kommer detta inlägg att bli informellt!

Vi startar lite mjukt med BUSSINFO från Gbg till Borås:

Avgång Gbg: 10.20

Ankomst Borås: 11.15

Det är SWEBUSS som gäller så BOKA OMGÅENDE!


Vi går raskt över till lite PUBINFO. Både till Lördag innan match, Lördag efter match samt Söndag innan match.

Lördag Innan Match:
Dags att återigen inta Avenyn. Vi har gjort det många gånger förr och nu ska vi åter igen besöka pubar som Babar, Jameson, Bryggeriet och Lilla London. Samling på Avenyns pubar från lunch och fram till match!

Lördag Efter Match:
Efter matchen mot Frölunda är det många som tillsammans vill träffas och dricka öl. Att hitta ett ställe som sväljer alla är omöjligt på en lördagskväll men vi har hittat tre (!) pubar som välkomnar oss och som ligger bredvid varandra:
City Pub
Rockbaren
Dancin Dingo

Söndag Innan Match:
Innan matchen i Borås har vi bokat puben Brasseriet i Borås. Brasseriet ligger på Allegatan 21 och vi hoppas att många tar sig dit!

*info kopierad från JK.se

Vilken pub vi väljer är inte klart och kommer troligtvis inte bli det än. Det beror helt på vad som händer och sker under kvällen. Pontus som kommer att guida oss under helgen kommer ha en stor del i pubvalet. Även Jeppe som är festfixaren kommer att söka upp de brudtätaste pubarna för att få ut det bästa av kvällen.
Det viktigaste är dock att någon av pubarna har Belgisk öl så vi kan få Wennlo nöjd också...

Alltså 3 dagar kvar nu och jag tycker det är alldeles för dålig hets på bloggen! KOM IGEN OCH BÖRJA HATA LITE!


SPÅRA!


3 minuter in till Onsdag

Som ni tidigare blivit informerade om så kommer Djurgårdens allsvenska premiär spelas på Borås Arena, lika mycket gräsmatta som den där dörrmattan man borstar av skorna på all snö och grus från innan man klampar in hem till Olle en sen decemberkväll för underhållande hokki..

Men inte fan ska vi deppa så mycket över det, vi får en mycket bätrre bortasektion att härja på, och förhoppningsvis inga klantiga självmål denna gång..

Dagarna till premiären blir bara färre och färre och vi fortsätter våran Inför-Allsvenska-bildkavalkad..

När någon av oss JGFare nyktrat till ska vi ta o kommentera det nya matchstället som presenterats i dagarna.. men som sagt.. när vi nyktrtat till

boboapa
dolphinjgf
kvarnenoaks

/roberto

4 dagar kvar...

DÅ skriver vi 9 Mars idag och inser att det endast är 4 dagar kvar till avresa mot götet. Spänningen kryper sig på, sakta men säkert.

Snart så sitter vi där på en pub i gbg med flere hundra DIF och taggar upp inför Frölunda-DIF. Ramsan "Hata, hata, hata gbg *klapp*" skall eka över hela gbg. Folk ska fly från gator och torg när Djurgårns tunga intar staden. Med stolthet och målmedvetenhet skall vi tillsammans vandra mot Scandinavium och sätta skräck i varenda liten ängel eller öisare eller gaisare eller vad fan de nu är?
Över 1000 DIF kommer att vara på plats denna match och sjunga vårt kära hockeylag till seger. Efter matchen, oavsett resultat kommer vi att vandra ut i göteborgsnatten med ett och samma mål. Vi ska festa hela natten lång och sjunga denna sång. Djurgårns tunga är inget mindre än galna och mentala det vet alla. Återigen skall detta bevisas. INGEN kommer någonsin kunna komma och säga att VI inte är trogna vårt lag eller medgångare. INGEN skall trampa på oss. För INGEN är bättre än vad VI är. Upp till bevis övriga supportersverige. Hör av er till oss om ni någonsin kommer i närheten.


Många vill se oss fall. Men vi hatar allt och alla! Så kom och hata om ni vill. Vi har Olle som aldrig står still! Börja veva, börja sparka. Jeppe kommer aldrig sluta knarka! Fram med laddet och håll i hatten Wennlo sitter på den belgiska skatten. Det vackra guldet kröns med ära, ni kanske är där men kommer aldrig nära. Det kommer att gå illa när Rob kastar weedet och kör på tjära. Ut i natten i gbg, vem fan kommer inte bli sne?


Känn känslan, snart kommer vi!  

Vi är mycket bättre!


5 dagar kvar....

Då sätter vi ett kryss i ruta nr fem i vår nedräkning inför helgen!

Egentligen finns det inte så mycket att skriva om just nu. Men ikväll tar DIF emot Linköping hemma i Hovet. Mycket spännande match eftersom båda lagen har spelat ganska taskig hockey på senaste. Linköping har två förluster med sig i bagaget. Varav en torsk med 8-0 mot Modo. Medans DIF har en seger samt en torsk. Räkna med ett hungrigt Linköping som gästar oss ikväll.
Något som är värt att tillägga är att Andreas Holmqvist är avstängd, EN MATCH TILL! Ja, ni hörde rätt. Den så fantastiska diciplinnämnden har beslutade idag att stänga av Andreas ytterliggare en match efter sin matchpenalty mot Gnaget Light borta. Vad som ligger i grund till denna avstängning är dock oklart då jag inte pallar att läsa all fakta på diverse skvallerblaskor. Men i vilket fall som helst så anser JGF att denna avstängning är helt fel och kräver skärpning av diciplinnämnden omgående. Om icke detta sker så kommer vi att agera!

HATA!


Åter till "The Double Penetration" som äger rum nu i helgen.
JGF står just nu med fullt manskap. Ännu inga avhopp eller sjukdomar på listan. Dock så har vi ju "the banger" i gruppen så vi väntar in i det sista med det slutgiltiga. Men hoppet lever med oss!

Tyvärr så avvaktar vi fortfarande beslut på hur vi skall ta oss från gbg till Borås på söndag. Även hur vi skall göra med packning ligger just nu på is. Men vi jobbar på det och återkommer med info så fort som vi vet något. Vi jobbar även på att få fram någon form av smidig livebloggning. Så att alla våra trogna läsare kan följa händelserna live från gbg. Har någon tips på detta så hör av er!?

Nedan följer lite ansvarsområden som kommer att gälla under helgen (går ej att överklaga):

Olle: Kameraman, ekonomi
Rob: Får inga uppgifter då reslutat från uppgiften helt enkelt kan utebli (JGF riskerar inget!)
Jeppe: Brudfixare, partyhöjare
Oscar: Reseledare samt kompis (ser till att alla har det bra)
Wennlo: Beställare av Belgisk öl i "maskulina glas"
Pontus: Guide i gbg och Borås
Prospects: Häng på ba!

Vill avsluta detta meningslösa inlägg med lite ledmusik till helgen!

Oasis – Supersonic


Hata alla, börja kravalla (eller kravla?)!!!!
  

6 dagar kvar....

Denna veckan kommer vi att uppdatera på ett lite speciellt sätt. Vi kommer att göra allt för att få upp taggningen till max! Intervjuer och lite annat skoj kommer finnas till beskådning under veckan. Så håll till godo!

Först ut i intervju är ett nytt Prospect i JGF. Vi kallar honom Melin.


Är allt klart inför helgen i gbg?
-Jorå biljetter är fixade, ända problemet är väl resan nu till borås t/r men de löser sej alltid när man väl är där!

 
Hur tar du dig till gbg och hur bor du där?
-Tar tåg från nkpg kl 6 på lördagmorgon, sen tar jag swebus med JGF till gbg o kommer bo på scandic rubinen !

 
Hur har du förbereder du dig mentalt inför helgen?

-Jag har fejkat en nackspärr i lumpen så jag fick vila lite istället för att vara i fält o tälta så har ju lite vila där, annars äre bara att köra, VI E DIF!!

 

Kan denna helgen bli misslyckad?

-Den kan inte bli misslyckad,tvärtom! den blir sjuk!!

 

Vad kommer du att äta på lördagkväll?

-Jag äter inte, jag dricker öl med grabbarna!

 

Vilken frisyr är det som gäller under helgen?

-För egen del eftersom jag ligger inne, äre inte mkt att tänka på me frisyr, blir snagg!

 

Hur laddar du om inför söndagen?

-Efter 3 sköna poäng i scandinavium så äre bara att köra!, inte många timmars sömn!

 

Hur mottog du beslutet om att matchen spelas i Borås?

-Kändes ganska väntat, men självklart lite krångel med packning osv på hotellet!

 
Vad tycker du om Frölunda?

-En blandning av gaisare, ifk göteborgare, öisare ? svår blandning de där, kan inte vara lätt att först hata varann för att sedan hålla på samma lag halva året!

 

Vad tycker du om Häcken?

-Verkar vara ett lag utan traditioner o kärlek, borde höra hemma i div.1 eller superettan faktiskt.


Beskriv SVFF med ett ord?

-horungar

Vad tror du om årets DIF Fotboll?

-Ser intressant ut helt klart, verkar som youseff vart het på försäsongen, finländarna har jag inte riktigt koll på men tycker försäsongen kännts helt okej! hoppas även kennedy kan blomma ut o att hellqvist får mycket speltid o verkligen visar vad han kan! alltid lika kul med egna talanger! men intressant säsong, hoppas på övre halvan!

 

Hur går det för DIF i slutspelet i ishockey?

-Det kan gå hur som helst, men tror att de e många lag som verkligen inte vill möta ett formstarkt DIF, ett djurgårn i form som nu med detta självförtroende kan verkligen skrälla o gå till en final! men semifinal tror jag helt klart på! hoppas vi kan få slippa saik,fbk, frölunda i en kvartsfinal o vandra enkelt vidare! men som sagt, kan slå vilket lag som helst!

 
Vem i JGF kommer att "floppa" under helgen?

-" ingen ska floppa, ALLA SKA SPÅRA"


Vi tackar Melin för denna intervju och så ses vi i GBG!


Diskussion skapar intresse

Därför handlar det om att hålla krutet torrt och fortsätta hetsen. Skit löser sig alltid och vi ska till västmanland eller var göteborg nu ligger och ha så jävla roligt. Spelar ingen roll om det är minusgrader i borås den 14/3. Skickar med en video som visar på flera fördelar av det väder vi har nu.

Inkompetenta Bönder!

Idag blev det klart. Häcken-DIF kommer att spelas i Borås. Detta innebär stora bekymmer för JGF och många övriga DIF.

JGF jobbar just nu med att lösa nytt bussalternativ från gbg till Borås och från Borås till jkpg...

Om någon är har några idéer så maila [email protected]





HATA GBG (ännu mer)


RSS 2.0