uppd.

Sommaren är i full gång med VM o grejer. På tal om VM så surras det just nu att det blir en satsning på Kalmar borta med strandpartajtema som sig brukar. Så se till o rensa schemat. Ni som inte orkar vänta så länge så är det klart att Vi möter Spartak Moskva i en träningsmatch på vackra Stockholms Olympiastadion den 2 juli. JGF är på plats, hur många?

orkar ni inte ens vänta så länge så har vi u21-laget som lirar hemma mot BP på Hjortis nästa vecka 17 juni kl. 17.00. JGF är på plats även då.

Glöm inte bort vårat stolta amerikanska fotbollslag som möter Mean Machines på söndag 20 juni hemma på Östermalms IP. Mer info fås av Marrakech.


Väl mött på Skinnberget i sommar!!


Oo så lite Halmstadnostalgi på det..

rr


Kalmar Away!

Ingen glömmer väl förra säsongen borta mot kalmar, storförlust och dåligt väder, trots detta höll djurgårdsfamiljen igång i över 90 min!
Nu kör JGF på en resa ner o planerat boende är Stensö camping lördagen den 24/7, 150-200kr per/person (4man per stuga)
räknar med samtliga JGF o även prospect hänger med på denna resa så skriv in ditt namn så stugor kan bokas!

Resa ner till kalmar ser ut att bli att man får ta sig till kalmar på egen hand då JGF kommer åka från olika ställen. så styr din resa själv! Se till att vara nere på lördag runt 12-14 i kalmar så samlas JGF för att hitta till campingen!

mer info kommer, men skriv upp intresse!

1.Melin
2.Oscar
3.Rob






Vi är med er överallt!

RSS 2.0