Fotbollsklack?

Visst är det fantastiskt att det hela tiden skall komma en massa sköna kommentarer från hv "supporters". Det senaste är att anledningen till att DIF Hockey har så bra klack är att fotbollssupporters "hjälper" hockeysupportrarna. Mycket lustigt att de vräker ur sig det när de inte har en aning om vad allt handlar om.
Jag har hela tiden hävdat att det inte är det sportsliga som kommer i första hand. Jag har stått i Ggb och sjungit för DIF i 90 min trots torsk med 6-0. Efter den matchen åkte jag till Kalmar och sjöng i 90 min när DIF torska med 5-1. Det är föreningen DIF som jag älskar. Det är i många fall inte spelarna jag sjunger för. Det är för DIF!
Enda gången jag sjunger för spelarna är när de visar hjärta och kärlek till DIF. Det supportrar jag och stödjer spelarna för att de skall älska DIF.
De flesta som är DIF tycker som jag och skiter i om det är fotboll eller hockey. De är där för DIF och inget annat. Så ingen skall komma och säga att jag är fotbollssupporter eller hockeysupporter. Jag kan åka på handboll eller innebandy också bara det är för DIF. Det är samma folk som står på sofialäktaren som står på Hovets kortsida. De sjunger för samma saker och älskar samma saker. Det är äkta kärlek som INGEN kan ta ifrån oss!


Något som är fantastiskt kul är att DIF igår ca 10 min efter matchen mot hv lägger upp på difhockey.se att Hv ej är välkommna till Hovet på lördag. Helt rätt beslut om ni frågar JGF. Vi står bakom detta till 100% och kommer göra allt som står i vår makt att se till att ingen hv-tattare visar sig på våra läktare. Hv börjar allt mer likna bajen i mina ögon och igår kan man verkligen säga att "DÄR DOG MYTEN". Myten om de snälla fansen som inte hatar utan enbart älskar och sköter sig exemplariskt på alla matcher. En del säger att det inte finns bevis på att Hv misskött sig i sthlm senast men självklart skulle DIF inte göra detta om det inte fanns bevis. Så försök komma upp och hata om ni vågar!



/Död och hat åt Hv!

Olika synsett...

Visst är idrott fantastiskt ibland...

Jag såg på segern mot gnäll-Hv idag och tyckte domarna var riktigt piss. Men nu hör man folk som säger att DIF hade domarna på sin sida. Detta är fullständigt befängt! Men men sånt är livet. Nog om det...

Vill passa på att skicka en passning till största gnällröven och fittan, Temu Laine. Fy fan alltså! Han är en riktigt grym hockeyspelare med sjukt bra skridskoåkning. Men vafan, han gnäller för minsta lilla. Efter varje sekvens som han har haft pucken så gnäller han alltid på något. Han gnällde till och med när han stog i båset. Hur fan orkar snubben? Lägg energin på liret istället din jävla pajas!


Nu blickar vi framåt mot morgondagen och hoppas på en seger. I vilket fall som helst så blir det en grym resa till sthlm på lördag.


/Hata, hata, hata!

Matchday!

Klockan är 10.56 i skrivande stund...

Om sådär exakt 4 timmar och 34 minuter så befinner jag mig i Kinnarps Arena. Det ryktas om att Hv skall köra en grej idag som ingen annan gjort tidigare. De ska dela ut t-shirts till publiken för att skapa en häftig inramning. Jag tycker det är grymt kul att Hv tar tag i detta och tar supportersverige till en högre nivå. Det skall bli spännande att se om de kanske kör ett tifo i klacken med pappersark som "bildar ett mönster" där det står "Kämpa Hv". Fast bara två saker som kan bli problem med. Pappersark i hv klacken kan bli för liten text så att man inte ser från andra sidan. Eller så får de bara med "Käm". För som alla vet så är det ca 30-50 pers i Hv-klacken....

I vilket fall som helst så kommer det bli en sjukt tät match idag. Som vi hoppas att DIF går segrande ur. Vid seger ikväll kommer JGF gå ut och "göra stan". Så vi håller tummarna för seger ikväll!


/HATA HV!


Baksidan med att vara landsort...

Ibland går saker och ting inte riktigt som man önskar.

Ni har säkert redan läst på JK.se att vi inte kommer få några biljetter till lördag. Men det innebär inte att vi står utan plåtar på resterande matcher i Jönköping. Jag kommer inte ägna någon tid åt smutskastning på vem som är skyldig till att vi inte får se vårt lag spela. Folk snackar mycket och den riktiga historian om varför vi blir utan plåtar vill jag nog inte ens veta. Jag skiter i det liksom. Nu är det som det är så gilla läget!

I vilket fall som helst skall vi göra det bästa av denna lördagsfinal. JGF har lite olika planer på hur kvällen kan komma att se ut. Alternativen ser ut enligt följande:

alt 1. Vi möter DIF när de kommer till Jönköping och önskar dem lycka till. Vi ordnar sedan en pub att för att se matchen tillsammans med så många DIF som möjligt.

alt 2. Vi ses på en pub och festar och ser matchen ihop med andra DIF.

alt 3. Vi ser matchen hos en JGF och umgås. 


Vore trevligt om vi kunde få en intersse lista i kommentarerna om vilka som är på att möta upp spelarna innan match samt bege sig till en pub i stan. Så skriv!



/Nu är det ganska längesen, men snart så är det dags igen!



FINAL!

Skall fatta mig kort...

VI är i final! Ni vet vilket vi möter. Ni vet hatet!

Nu kör vi!

6st biljetter är bokade till JGF till alla matcher i Jönköping.

17/4 Hv-DIF Kinnarps Arena 16.30
Lördag och pubsamling (återkommer med info)

21/4 Hv-DIF Kinnarps Arena 19.30
Onsdag och förkrök hos Oscar


1. oscar
2. jonas
3. rob
4. olle
5. melin
6. jeppe


BILJETTERNA ÄR SLUT!

/Vi älskar inte, vi hatar!

Vidriga Linköping!

Vart fan ska man börja?!


Är nyss hemkommen från en riktig tragedi beträffande ishockeyarrangemang. Detta kan ha varit i särklass det värsta jag varit med om någonsin. Jag kan börja med att tala om att hitta till Cloetta Center är fan omöjligt när de SAKNAR SKYLTAR i horstaden!
Vi fick stå i en trång bur där de försökte trycka in alla samtidigt på samma yta. Vakterna beter sig som svin och har troligtvis aldrig varit med om besök av DIF. En vakt börja tjafsa med några DIF och fick efter det rymma över till andra sidan buren. Han var alltså tvungen att öppna dörren som var mellan bur och hemmastå. Polisen fick ryck och tog för givet att DIF öppnade dörren och försökte ta sig in till fittorna på andra sidan. Följden av detta var et regn av pepparspray som de ivrigt skickade in rakt in i klacken. Där kvinnor och barn befann sig såklart. En normal person med någorlunda iq fattar att man inte kan göra så. Efter ett lång dusch låg flera DIF, både kvinnor och män runt om i korridorerna och krälade på golvet eftersom de inte kunde se. Om man någonsin fått pepparspray i ögonen kan man känna smärtan.
Efter detta följde gripande av upprörda DIF som krävde hjälp av polis och vakter efter sprayet. Tråkigt att detta skall hända igen i fuckin horköping. Man kan enkelt sammanfatta detta som en skandal. Vilket ni kommer att få läsa om i media imorgon. Fast jag antar att det blir lite annan vinkel på det. Fråga de som var där istället!


Passar även på att skicka en fet jävla käftsmäll till alla i som är inblandade i Linköping HC-plast. NI ÄR SÄMST!

1. Varför skall vi stå i en bur?
2. Varför skall vi inte få ha tillgång till en bar?
3. Varför endast ha två toaletter som är näst intill otillgängliga för majoriteten?
4. Varför skall ni ha vakter som beter sig som svin?
5. Varför finns ni?


Jag vill tillägga en sak till.
Hv har faktiskt in Sveriges mest patetiska klack/publik. Det har linköping! Fy fan vad dåliga dem är. Men bli inte stöddiga för detta ni som är hv. JGF hatar er ändå!


I skrivande stund är jag föbannad som fan. Men kommer troligtvis ha samma åsikter imorgon när jag vaknar. Tycker ni att jag har fel så kommentera det!?



/Spring Spring Horköping!

RSS 2.0