Derbydags....

Den obligatoriska derbynervositeten börjar krypa på. Det är svårt att beskriva känslorna inför en sån här pass laddad match. Men för mig är derby lika med hat. Hat som är så djup förankrat i de olika leden att man vill vinna till varje pris. Senaste derbyt gick skit rent ut sagt. Detta får inte ske igen. Men efter gårdagens match mot ssk känns det ändå ganska bra. Vi gör mål och åker skridskor nästan hela matchen.
Några frågetecken inför morgondagen är dock målvaktsproblemet. Jag vet att Owuya spelat bra senaste matcherna. Men de mål han släpper in är för enkla. En riktigt bra målvakt hade tagit dem. Så segersiffrorna borde varit större. Imorgon finns det inte utrymme för några misstag. ALLA måste prestera 100%. Vi är bättre på pappret. Gnaget är nykommlingar. Ett derby är ett derby. Spelar ingen roll hur det ser ut i tabellen eller vilka spelare som spelar. 100% hjärta är det som jag vill se....

Kort info från JK:
15.00 - Samling i Gamla stan. Börja sjunga upp på pubarna runt Kornhamnstorg (Eller själva torget om du inte har åldern inne).

17.30 - Beställ sista ölen.

17.45 - Avmarsch från Kornhamnstorg till Gamla stans tunnelbana.

17.55 - Direkttåget avgår från Gamla stan mot Globen. (Missa INTE tidpunkten!)


ALLA SKA GE 100% IMORGON, SPELARE SOM SUPPORTER!


/hata gnaget


Kommentarer
Postat av: Ponken

Inte ske igen...

2010-11-06 @ 22:49:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0