Summering av allsvenskan

Imorgon spelas dà den sista omgàngen av allsvenskan 2010. Men eftersom den matchen inte betyder ett skit passar vi pà att summera säsongen nu lite smàtt. Trots bättre resultat poängmässigt sà har Djurgàrn ännu en gàng spelat urusel fotboll med stundtals skönlir. Laget har inte visat den där kämparviljan vi vill se. Dembo har varit en besvikelse, likasà Prince Ekong och den självskrivna Oremo.. Sharbel Touma har visat sig vara en av Djurgàrdens bästa spelare denna säsong. Men vi glömmer aldrig. Tack till Mattias Jonson för att du stannar 1 àr till!
Den dàliga uppslutningen pà Djurgàrtdens matcher har varit katastrofal. Mycket av detta beror pà SvFFs usla sätt att ta beslut inom svensk fotboll.
Det possitiva vi kan ta med oss fràn den gàgna säsongen är de 2 derbyvinsterna mot ràttpacket! Vem kommer dessutom inte ihàg Oremos fina màl i vàrderbyt? Dessutom har JGF visat upp sig själva rejält land o rike runt. Vi har erövrat hàlor som Göteborg och Halmstad, Boràs och Kalmar.

Vi tackar fotbollslaget för den här säsongen genom att visa vàrat fulla stöd i morgondagens match mot Halmstad. Be there!
Trots att fotbollsäsongen är över, betyder inte det att vàra levrar och näsor kommer vila. Med ett hockeylag innehàllandes elitseriens bästa spelare och Sveriges bästa supportrar, ska vi tillsammans ta oss upp ur all denna skittrend och àterta titeln som Sveriges bästa lag


Àtvidaberg borta 15 sep.


BP borta 18 aug



stadion

~~~~~~~~~~~~~~~~
Hockeystreamar kommer inte läggas upp tillsvidare dà girken kör soloturne i nordamerika.

-Död och hat àt aik hela àret om!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0