Fortsätter på den inslagna vägen

Värsta update dagen idag....Här kommer mera...

DIF-Brynäs 4-3

Efter att ha suttit ensam på ett hotellrum i Karlstad. Kollat på en halvdålig stream med kass uppkoppling. Då infinner sig en sjukt skön känsla av välmående. Till och med den 6 månader gamla, ljumna pepsin i den trasiga minibaren smakade bra som seger dricka. Känslan jag har inom mig efter denna otroliga kämpasegern är total! Finns inget bättre än att se DIF hockey kämpa sig till 3 poäng. Detta efter att ha legat under med 0-3!

0 fucking 3!

Jaja, Borken sa en gång att de var det jobbigaste resultatet att ligga under med. Han må vara lite av en DIF profil. Men 0-3 är ändå 0-3. DIF krigar och visar hjärta. De visar stolthet att försvara vår sköld på vår borg. Idag visar de att det inte ska vara roligt att spela på Hovet mot DIF.
Dagens domarinsats måste nämnas. Jag sammanfattar det med ett ord, KATASTROF! Fy fan vad dåliga de var. Man är nästan glad att han inte är svensk dommare. JGF har tidigare uttryckt hat mot idioten Wolmer Edqvist. Men denna pajas från utlandet var riktigt hemsk. Sen hade han troligtvis raggat upp några linjemän från solna på vägen till Hovet.

Måste passa på att berömma lite spelare också. Daniel Brodin, han får inte mycket speltid idag men sen åker han in och våldtar sommervouri i arselt så det stänker bajs. Fan vad gott att se Brodin visa lite power. Sen gör Norman en helt grym insats. Som vanligt får man nog säga nu! Men vändingen kommer när Sandberg kliver in i kassen. Han spelar med ett stort lugn och grym pondus. Backarna slappnar av lite och vågar kliva upp i banan. Då skapar vi hårt tryck mot brynäs som inte kan hålla emot. Vi får verkligen hoppas att Sandberg får fortsatt förtroende i målet i några matcher nu. Annars blir jag grymt besviken på ledningen. De måste se det vi alla såg idag.

// Älska DIF! 


Kommentarer
Postat av: Ponken

"- Tim gör en kanonmatch. Han kommer in i ett tufft läge, säger Tomas Montén. Han har varit här sen Stefan försvann och vi flyger honom land och rike runt. Han är med oss på torsdag, sen kanske han spelar för Sundsvall på fredag."

http://www.difhockey.se/nyhet.php?news=7495

2010-10-19 @ 23:51:15
Postat av: Amanda

Nästa gång du sitter ensam på ett hotellrum borde du kika in på http://gnagarporr.wordpress.com

Mycket rolig läsning :)

2010-10-20 @ 22:46:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0