Fotboll, Hockey, Fotboll

En mindre dagslägesrapport följer:

DIF U-Malmö FF U 0-1
Idag har det spelats en fotbollsmatch av intresse. En match som inte uppmärksammats så mycket tyvärr. Våra duktiga juniorer spelade mot Malmö FF på Stadion. En fin höstdag på stadion är det inte mycket som slår. Tyvärr gick resultet inte vår väg. Matchen var väldigt viktig då det var Final i högsta juniorligan. Matchen slutade 0-1 till Malmö FF. Trots att våra junisar spelade riktigt bra. Men de kom aldrig till några riktigt farliga avslut. Med undantag för Philips skott ca 5 meter från mål i slutminuterna. Tyvärr gör målvakten en bra räddning och inte mycket mer händer i matchen.
Riktigt kul att se vissa juniorer spela. En hel del ser ritkigt lovande ut. Nu är jag kass på deras namn. Men en riktigt snabb och teknisk vänsterback. Tror att han heter Simon Strand(?). Även Calle Björk på topp är farlig i nästan alla lägen som han får bollen runt eller i straffområdet. Kräver dock mycket mer av Philip, Trimi och Alriksson. Men Strand och Björk är verkligen något att hålla koll på i framtiden.

Timrå IK- DIF 3-6
En match som jag tyvärr missade. Så har väldigt svårt att uttala mig om matchbild och dyl. Men riktigt kul att Staffan får näta två gånger om. Även Otto gör två baljor idag. Men jag är fortfarande riktigt osäker på Owuya. Han gör bra räddningar titt som tätt. Men returerna som han släpper rakt ut i många fall är livsafarliga. Har svårt att tänka mig att backarna verkligen kan spela avslappna med Mark som sista utpost. Ifrågasätta Hardy är väl inte det man gör i första taget. Men jag måste ställa frågan varför Sandberg inte får chansen en hel match. Känns naturligt att killen borde få chansen när han spelat prickfritt tidigare matcher.

Gefle-DIF SÖNDAG 15.00
Tänkte passa på att slå ett slag för årets sista bortmatch i AS. Vore riktigt kul om vi kunde bli så många som möjligt på plats i Gävle. Har en känsla av att vi kan bli ett par hundra uppe i norr imorgon. Det rullar en bil i JGFs regi kl 11.00 från odenplan. Tyvärr är den redan full med packet från tumba. Tjocka, feta, gamla Tumba....den ligan ryktas det om på stan....

HETS!
DERBY 4 November. Vi gav gnaget en chans att tro att dem kan slå oss i år. De tog den....Men nu är det dags att krossa råttorna från Sålna en gång för alla. De skall försvinna från vår serie för all framtid. DIF skall hjälpa till att skicka ner dem i skiten igen. DÖD OCH HAT ÅT AIK!

/Ordf


Kommentarer
Postat av: Raffe

Ses i globen på torsdag!

2010-10-30 @ 23:50:38
Postat av: Ponken

Vi ses Rafael!

2010-11-02 @ 02:00:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0